85-årsfest 2022

Tirsdag 15. november markerte vi 85-års jubileum på en barnevennlig årsfest i idrettslaget.

Etterlengtet årsfest med barna i fokus

To år på rad har vi måttet avlyse årsfesten i idrettslaget på grunn av corona-restriksjoner pålagt i siste liten. I år fikk vi endelig gjennomført en etterlengtet årsfest, som også ble ei 85-års jubileumsmarkering. 

Omlag 60 små og store kom til Alsvåg si "storstue" da vi inviterte til 85-årsfest. Det ble servert pizza og kaker, noe som falt i smak hos alle fremmøtte. Det var "løs snipp" og god stemning.

Etter velkomst og pizza hadde vi ei kort barnevennlig historieforetelling om idrettslaget. Visste du for eksempel at Alsvåg IL en gang var så stort at det ble delt inn i tre ulike klubber? Så ble vi færre, og til slutt samlet i en klubb igjen...slik vi er i dag. Historien om "oss" vil vi presentere mer helhetlig ved ei senere anledning. Da vil de som er dypere historieinteressert få mulighet til å komme.

Etter en liten covid-dupp er medlemsmassen på vei oppover igjen, og per i dag har vi omlag 90 medlemmer med oss på laget.

Da kakene ble inntatt kjørte vi billedkarusell med fokus på aktiviteten i laget siden sist årsfest. Her var det mange unge som fikk se seg selv på storskjerm, og det var stor stas.

Det beste kom til slutt, og det var presentasjon av alle de aktive barna i laget. Mange kom i de nye idrettslagsgenserne og alle fikk jubileums-buff i gave. Trenerne i klubben ble også hedret, det er tross alt disse som gjør at vi kan tilby allidrett, fotball, turn, ski og lek -uke etter uke -hele året. 

Tusen takk for en veldig trivelig kveld.

Tusen takk til alle som kom!

Og tusen takk for at alle bidro under oppryddingen da det hele var over:-)

Styret

Kristin Sørdahl Myklestad
85-års jubileumsfest på samfunnshuset
Kristin Sørdahl Myklestad
Allidrettsgruppa 1.-3. klasse
Kristin Sørdahl Myklestad
Allidrettsgruppa 4.-6.klasse
Kristin Sørdahl Myklestad
Sponsorer 2022
Kristin Sørdahl Myklestad
Buff i anledning jubileumet
Presseoppslag i ØA del 1
Presseoppslag i ØA del 2
Kristin Sørdahl Myklestad
Hurra for en strålende jubileumskveld