Smittervern på Nonskollen 611 Opp

De gjeldende smittervernsreglene medfører at Nonskollen 611 Opp ikke kan arrangeres på samme måte i år som tidligere.

I henhold til tredje versjon av Norges Friidrettsforbund sine smittervensregler for mosjonsløp vil Alsvåg IL med dette bekjentgjøre følgende endringer ift det som har vært vanlig på tidligere utgaver av motabekkeløpet:

- Av hensyn til smittervern vil det IKKE være mulig å etteranmelde seg i konkurranseklassen. Siste frist for online påmelding er lørdag 8. august klokka 16:00. Turgåere kan etteranmelde seg fram til klokka 11:30 på søndag.

- Avhengig av antall påmeldte vil vi dele startfeltet opp i heat, der de som antas å løpe raskest starter i første heat. Det tas tid for hvert heat, men resultatene presenteres samlet for arrangementet.

- Det blir ingen fysisk premieseremoni, og det vil heller ikke bli delt ut pins på toppen. De tre beste tidene i herre- og dameklassen premieres, samt eventuelle klasse-rekorder.

- Det blir ikke servert drikke på toppen, alle må sørge for egn drikke. Det blir heller ikke café.

- Det er ikke anledning til å dusje, men toaletter på skolen kan benyttes.

- Sekretariatet flyttes fra Samfunnshuset til Alsvåg skole.

- All parkering skal skje utenfor skolen.

Til slutt vil vi minne om at alle som deltar må sette seg inn i og overholde smittervernsreglene, og i særdeleshet enmeters-regelen. Dette er særlig viktig under oppvarming og etter målpassering. Det er ikke anledning til å delta dersom man mistenker at man kan være smittet med Covid-19.

Styret i Alsvåg IL

Sylvia Lien Nordeng, smittevernansvarlig