17. maisprell 2021

Med støtte fra Samfunnsløftet har Alsvåg IL gjennomført tre ulike arrangement i forbindelse med 17. mai 2021.

17. maisprell 2021

I uka før nasjonaldagen ryddet skigruppa opp søppel og skrot langs hovedveien og inn til Alsvåg sentrum. Vår spreke skiutøvere spratt lett ned og opp av grøftene, og det ble riktig så fint i områdene. Søppelryddingen ble samkjørt med Alsvåg Vel som ryddet i områdene rundt. Det hele ble avsluttet med en hyggelig kaffe- og saftpause i sentrum. 

16. mai arrangerte friidrettsgruppa digital rebus hvor alle deltakerne fikk gratis sukkerspinn i premie etter gjennomføring. Dette var en stor suksess, og vi hadde et oppmøte på omlag 130 deltakere. Det ble mye sukkerspinn og god stemning.

17. mai arrangerte fotballgruppa skrangetog for alle morgenfugler. Vi syklet gjennom bygda og fikk vekket folk ut av vinterdvalen. Omlag 65 store og små hadde festet skammel på seg og bidro til en frisk start på nasjonaldagen. Det hele ble avrundet med isfest (som seg hør og bør på 17.mai) ved klubbhuset.

Tusen takk til alle som kom. Det er gøy å kunne skape stemning, samhold og trygge sosiale møtepunkt i en tid hvor pandemien har satt store begrensninger for oss alle.  

Dag Myklestad
Klar til rebusløp
Kristin Sørdahl Myklestad
Sukkerspinn i premie
Kristin Sørdahl Myklestad
Lykkelige barn
Kim Nordeng
Søppelrydding før 17.mai
Kristin Sørdahl Myklestad
Forberedelse til skrangletog
Dag Myklestad
Isfest på nasjonaldagen
Kristin Sørdahl Myklestad
Isfest på 17.mai
Kristin Sørdahl Myklestad
Isfest for store og små
Karianne B. Bråthen
Styret er godt fornøyd med årets "17.maisprell"