Alsvågrennet 2022

Da fjorårets forsøk på renn regnet og blåste bort for oss, var det veldig godt å få arrangert skirenn i år. Det var upåklagelig stemning og et supert oppmøte da vi endelig fikk gjennomført klassiskrenn i bygda igjen.

Skirenn

Etter uker med planlegging, og en stor dugnadsgjeng i sving, var det godt at snøforholdene holdt hele veien inn slik at Alsvågrennet 2022 ble en realitet.

Omlag 60 deltakere stilte til start da første løper gikk ut med friskt mot kl 12 i dag. Vi hadde deltakere i hele 18 klasser. For deltakere i alderen 0-10 år er dette et sonerenn, og de blir ikke rangert. For deltakere fra 11 år og oppover er dette et kretsrenn. Komplett deltaker- og resultatliste finner du her.

Av særlig gode prestasjoner må vi trekke frem to ytterpunkter. Lille Amalie på 3,5 år gikk sløyfa på 1 km hele 3 ganger, noe hun selvfølgelig fikk en flott premie for. Så var det veldig gledelig at vår egen stjerne Johan Nordeng stilte til start på hjemmebane, og han staket seg gjennom 10 km med en enorm kraft på imponerende 23.31.9. 

Tradisjon tro hadde vi premieutdeling og åpen kafè i samarbeid med UL Nybrott på Samfunnhuset etter rennet. Her gikk det unna på lapskaus, pølser, rømmegrøt og andre godsaker. Det var kun noen få lefsebiter igjen på fatet da dagen var omme. Herlig! Alle deltakerne fikk sine vel fortjente premier, og det var godt å kunne samles fysisk igjen for å dele (og reflektere rundt) felles idrettsglede.  

Takk til alle deltakere, og tusen takk til den fantastiske dugnadsgjengen vi har i bygda!

Styret.

Halvard Kristian Toften
Stadion
Kristin Sørdahl Myklestad
Speaker Håvard leverer
Halvard Kristian Toften
Starten går
Halvard Kristian Toften
Løper klar
Halvard Kristian Toften
Junior klar
Kim Nordeng
God stemning på stadion
Halvard Kristian Toften
I godt driv
Kristin Sørdahl Myklestad
Johan Nordeng
Halvard Kristian Toften
God stemning på "huset"
Halvard Kristian Toften
"Kjøkkengjengen"
Amalie på 3,5 år får premie