Nord-Norsk Mesterskap i langrenn 2022

I et forrykende vær - med ei forrykende stemning, har vi vært stolte medarrangører på NNM i langrenn denne helga. Med over 300 deltakere og nesten like mange frivillige ble det et flott arrangement med gode sportslige prestasjoner.

Under parolen LoVe langrenn ble det arrangert Nord-Norsk Mesterskap i langrenn på Stokmarknes denne helga. Vi var medarrangører sammen med KS Ski Lofoten, Melbo IL, Sortland & Omegn Skiklubb og Stokmarknes IL.

Tross sludd, regn og storm i kasta klarte vi å gjennomføre tre dager med langrenn, og vi tar til oss alle de gode tilbakemeldingene fra deltakerne -og Alta IF spesielt; sykt imponerende. De fleste andre ville avlyst...

Dette arrangementet har vært planlagt i lang tid, og det var Tommy Nordeng som var primus motor for Alsvåg IL i dette arbeidet. Han hadde vært så stolt i dag, og vi har hatt han i tankene hele helga. Så tenker vi at han hadde vært ekstra stolt over sin eldste sønns innsats på vegne av Alsvåg IL disse dager. August Nordeng trådde inn i hovedkomiteen for arrangementet, og har vært en stor bidragsyter i planleggingen og gjennomføreingen av helga. Tusen takk for innsatsen, August!

Sportslig er vi om mulig enda stoltere. Johan Lien Nordeng ble dobbelt NN-mester i sin klasse (M19/20), og under friteknikk fredag 18.03.22 var han kun 5 sekunder bak OL-helten Erik Valnes sammenlagt. Vi er superstolte. 

Etter mye vått føre ble siste dag med sprintsatefett gjennomført i strålende sol på Stokmarknes. Det var nesten 80 lag som stilte til start, og vi hadde tre løpere i sving. Johan Lien Nordeng og Vegard Bråthen tok sølv i sin klasse; gratulerer! Og Sivert Nordeng deltok i mix-klasse og fikk en hederlig bronse.

Startliste og resultater for fredag 18.03.22 finner du her. Lørdag 19.03.22 finner du her, og søndag 20.03.22 her.

Vi takker sponsorer, alle støttepersoner, og sist (men ikke minst) alle klubbene for et fantastisk samarbeid. Dyktige folk, dyktige ledere og veldig trivelige folk.

Tusen takk for at vi fikk ta del i denne skifesten!

Styret.

Kristin Sørdahl Myklestad
Nord-Norsk Mester i langrenn (M19/20)
Johan Lien Nordeng
Kristin Sørdahl Myklestad
Legendarisk møte: Elisa, VALNES og Anna
Elisa, Erik Valnes og Anna
Kristin Sørdahl Myklestad
Sol på sprintstafett
Kim Nordeng
Sprintgutta: Sivert, Johan og Vegard
Kim Nordeng
Sølvgutta i sprintstafett
Johan Lien Nordeng og Vegard Bråthen
Kristin Sørdahl Myklestad
Premieutdeling av Alsvåg IL:Elisa, Anna, Klara Sofie og Aud-Karin
Elisa, Anna, Klara Sofie og Aud-Karin
Anna Sørdahl Myklestad
Dugnadsgjengen på rennkontoret: August, Kristin, Sylvia og Kristin
August, Kristin, Sylvia og Kristin
Kristin Sørdahl Myklestad
To av bautaene i Hovedkomitèen: August Nordeng og Halvard Severin Pettersen
August Nordeng og Halvard Severin Pettersen