Aldersbestemt fotballturnering 2022

Etter å ha vært to år i "covid offside" fikk vi endelig gjennomført ei alderbestemt fotballturnering på grusbanen i Alsvåg lørdag 3.september. Med et tyvetalls påmeldte lag i aldersgruppen 5 til 10 år ble det en strålende dag på Alsvåg stadion - med mye idrettsglede og god stemning.

Denne turneringsdagen har vi sett frem til lenge. Det er stor stas å kunne fylle opp stadion med unge, ivrige fotballspillere -med tanter, besteforeldre, onkler, naboer og ellers ivrige supportere.

Tusen takk til alle som kom!

 

I "frivillighetens år" var det godt å kjenne på at dugnadsånden fortsatt er sterk i bygda, noe som er helt avgjørende for at vi skal kunne gjennomføre ei slik turnering. Styret ønsker å takke alle dere som bidro både før, under og etter turneringen. Når vi "spiller på lag" skjer det magiske ting, og det ble virkelig en magisk dag i Alsvåg. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger på arrangementet, alt i fra god kafè til godt kampoppsett. Men den tilbakemeldingen som vi virkelig tar til oss er: GOD STEMNING! Det trykker vi til vårt hjerte og gir motivasjon til videre arbeid.

Breddefotballen er viktig for rekrutteringen i regionen. At små klubber som Alsvåg får arrangere turnering er viktig for inspirasjon, motivasjon og selvsagt et godt bidrag til klubbkassen. 

Tusen takk til alle som kom! Vi gleder oss allerede til neste gang :-)

Mvh Styret

 

Marte Stranda
Alsvågs spillere
Kristin Sørdahl Myklestad
Fotballstadion
Kristin Sørdahl Myklestad
Fotballspill i vant
Kristin Sørdahl Myklestad
God stemning
Kristin Sørdahl Myklestad
7`er kamp
Kristin Sørdahl Myklestad
Gode venner