Om oss

Vesterålen Summergames blir arrangert av Alsvåg idrettslag (AIL). AIL ønsker å være en sterk bidragsyter for at både barn, og voksne er fysiske aktive. Gjennom arrangementet Vesterålen Summergames prøver vi å stimulere til at barn, ungdom og voksne kan være aktive sammen på en sunn og positiv måte. Summergames tar sikte på å være et arrangement hvor hvert enkelt individ kan finne sin personlige fysiske utfordring. Å delta på ett av våre arrangementer, eller på vår trippel-utfordring, håper vi kan være et mål for folks trening og/eller mosjonsaktivitet gjennom året.

 

Mer enn et idrettsarrangement!  AIL har i år inngått et samarbeid med Ungdomslaget Nybrott for vi ønsker at Summergames-helgen skal fylles med sosiale og kulturelle aktiviteter. I år har UL Nybrott booket Kondiz (bandnavnet passer godt til konseptet, de skal de jammen ha!) til en retro/reunion på Alsvåg Samfunnshus. Her blir det fest og moro! AIL ønsker å takke Nybrott for den flotte jobben de gjør.

 

Frivillige: For at et lite idrettslag skal kunne arrangere Vesterålen Summergames er vi helt avhengig av at frivillige stiller opp, og gjør en dugnadsinnsats for klubben og bygda. Vi er utrolig glade for, og ønsker å takke alle som stiller opp for idrettslaget vårt.

 

Ønsker du å bidra? Vi har alltid behov for folk som ønsker å gjøre en jobb for laget og bygda. Ta kontakt med Dag Myklestad 95935691 eller dag@mfms.no hvis du ønsker å bidra med en innsats på arrangementet.