Synne og Magnus vant Vesterålen Summer Games 2017 sammenlagt

Synne og Magnus tok hver sin klare sammenlagtseier i årets sommerleker. 14-åringene Tuva Pettersen og Johan Nordeng imponerte begge stort med pallplass.

Siden Hallartinden Max ble avlyst gikk vi glipp av den spennende finalen i herreklassen, for det var på forhånd knytta stor spenning til om August og Johan Nordeng ville klare å snyte Magnus for sammenlagtseieren. I kvinneklassen hadde Synne Øien Johannessen allerede vunnet, men det var stor spenning om resten av pallplassene. 

På grunn av usikkerhet knytta til om og når Hallartinden Max vil bli arrangert i år, samt det faktum at mange allerede har planlagt helgene framover med ulike aktiviteter og løp, valgte vi å ta Hallartinden Max ut av sammenlagtberegninga. De tre beste resultat fra de fire konkurransene som er gjennomført i sommer ble dermed tellende. Her kan du se relultatene for 2017.

Vi synes det er leit at vi ikke fikk gjennomført en skikkelig premieseremoni i og med avlysninga, men premiene til vinnerne, gavekort på 5000, 3500 og 2000 vil bli overbrakt på et vis. Vi vil også trekke premier til øvrige deltakere som har deltatt på minst tre av konkurransene i sommer.

Vi takker alle som har deltatt i Vesterålen Summer Games for innsatsen. Nå skal vi evaluere årets sesong og forhåpentligvis komme tilbake med minst like spennende sommerleker til neste år.